govornik

speaker

Dr Vesna Danilovac

Master Coach & Educator

DETOX Duše

Dr Vesna Danilovac je Internacionalni Master Coach Trainer i NLP Master Trainer. Poslovnu karijeru je započela kao ordinirajući lekar opšte prakse radeći 7 godina sa pacijentima. Potom se usavršavala u PR-u, marketingu, NLP-u, koučingu i energetskim metodama.  Profesionalnu karijeru je razvijala radeći na visokim menadžerskim funkcijama u "Hipol"-u, "Saatchi&Saatchi"-u , "Polimark"-u i"Velefarm"-u. Osnivač je Agencije "Spiritus movens".


Predsednik je medjunarodnih evropskih Asocijacija IN-a i ICN-a za Srbiju.


Poseduje tridesetogodisnje specijalizovano trenersko iskustvo za oblasti komunikacije, ličnog razvoja, uspeha, poslovnog kodeksa, emocionalne inteligencije i korporativnih komunikacija, kao i višegodišnje iskustvo licenciranog trenera edukatora iz koučinga, NLP-a i energetskih metoda.


Detox duše je program emocionalnog i fizičkog zdravlja i razgradnje deponija toksičnih emocija „OTROVA I BOLA DUŠE". Ovaj detox program je deo holističkog pristupa pronalaženja ravnoteže i unutrašnjeg ispunjenja na emocionalnom, duhovnom, mentalnom i fizičkom nivou.


U procesu detoksikacije nije dovoljno samo zdravo se hraniti i čistiti telo i pritom nesvesno izbegavati pogled u dublje delove sebe. Potreba za čišćenjem nije samo na fizičkom nivou i zbog zdravlja neophodno je da se zaroni duboko. Dubinsko čišćenje podsvesti ima snažan uticaj i na vaš život i na vaše zdravlje. Mnogi bolni i neugodni događaji iz prošlosti iza kojih stoje strahovi, sukobi, nerešeni odnosi, očekivanja, osećaji krivice, besa... nemaju uticaj samo u trenutku kada se odvijaju. Nakon mnogo vremena kasnije oni mogu negativno uticati na telesne sisteme i lagano i postupno u njima izazivati progresivne funkcionalne poremećaje i na kraju fizičku bolest. Osećate kao da za sobom vučete teret kojeg se ne možete rešiti. Svakim ignorisanjem loših raspoloženja, vi odstupate od svoje prave prirode. Duša se buni, telo pati i kroz različite simptome upozorava vas da se zaustavite i nešto promenite.


Koliko bi se promenio vaš život kada biste imali više svesnosti, više radosti i opuštenosti u svakom trenutku? Na koji način možete odmah ovo postići?


Svaki čovek ima urođenu sposobnost da pomogne sebi i drugima. Kada savladate ovu veštinu, u svakom trenutku imaćete mogućnost izlaska iz sopstvenog uma i stalne mentalne aktivnosti - sopstvenog autopilota, po kojem živi 95% ljudi.


Detox duše obuhvata efikasne alate samopomoći, koji daju trenutne rezultate i uspešno rešavaju dugogodišnju problematiku. Efektivnost i brzina promene je ono što najviše iznenađuje i zbunjuje sve ljude pri prvom susretu i u radu sa ovom metodom. Jednostavnim načinom postiže se duboka relaksacija, mir i harmonija. Lako se uči i prenosi drugima. Dosežete više nivoe ljubavi, mira, zdravlja, blagostanja i uspešnosti. Sami kreirate svoj produktivniji i radosniji način življenja.


Postanite srećniji, čineći i druge srećnima.