govornik

speaker

Thomas Björge

NLP Trener Klasičnog i Novog Koda

Umetnost Transformacione Privlačnosti (The Art of Transformational Attraction - TATA)

Tomas Björge je jedan od ko-kreatora Momentum Metode - set alata dizajniranih za 21. vek, koji postavljaju  temelje za bolje performanse i uspeh. On je međunarodni NLP trener Klasičnog i Novog Koda. Kao stručni praktičar Tai Chi Chuan, Mindfulness i Feldenkrais, objedinjuje ove tri discipline u svojim učenjima i pruža obuke koji su jedinstvene u svojoj prezentaciji, sadržaju i primenljivosti.


Tomas uživa da istražuje domene iskustva i mogućnosti koji postoje izvan uobičajene svesnosti i svakodnevne realnosti. Radi na globalnom nivou (London, Brisel, Štokholm, Njujork, Hong Kong, Rim, Milano i Beograd)


Takođe, radi sa najnovijim tehnologijama i stvara jedinstvene nastavne proizvode koji koriste VR (virtuelnu realnost), tako da korporativni timovi i pojedinci imaju koristi od iskustva brzog učenja, koji im dodatno pomažu u razvoju i bržem postizanju rezultata.


Njegov rad je predstavljen u prestižnoj NLP i Personal development publikaciji ,,Rapport" .


Thomas Björge: Nalazite li da iako radite prave stvari, preduzimate sve neophodne korake, ipak taj cilj koji očajno želite da dostignete deluje sve dalje i dalje? Kada privučete suprotno od onoga što ste želeli, da li gubite samopouzdanje i veru u sebe?


Zar ne bi bilo sjajno ako biste mogli da sebi darujete život koji stvarno zaslužujete? Zar ne bi bilo fantastično ako biste počeli da privlačite prave stvari u svoj život? Zar život ne bi bio zabavniji, veseliji, smisleniji, ako biste bili otvoreniji i privlačniji za određene ljude, situacije, u opšte život, a da ostanete verni sebi, bez potrebe da lažirate ili da se pretvarate?


Umetnost transformacione privlačnosti (The Art of Transformational Attraction - TATA) ogleda se u tome što je u potpunosti usklađena sa vašim snovima i uključuje niz tehnika i alata jednostavnih za primenu koji će bukvalno transformisati način na koji privlačite nešto u svoj život, bilo da je reč o materijalnom bogatstvu, ljubavi, mogućnostima, sreći ...


Pridružite nam se na novembarskoj ISKRA konferenciji na predavanju koji vam može pomoći da postanete magnet svemu onome što želite u životu i poslu.


Kako? Ovladavanjem Umetnosti transformacione privlačnosti (TATA).