govornik

speaker

Siniša Ubović

Motivacioni Trener

Život te zove – KRENI!

Siniša Ubović je uspešan glumac, pisac, motivacioni govornik i jedan je od vodećih trenera i predavača u oblasti motivacije, ličnog rasta i samopomoći.


Prvi je licencirani trener Heal Your Life programa u ovom delu Evrope. Od 2010. godine kada je ovaj program baziran na metodologiji Lujze Hej doneo na prostore bivše Jugoslavije,  Siniša je održao veliki broj predavanja, radionica i edukacija širom regiona. 2012. godine od strane najvažnijih ličnosti u oblasti svetskog HYL-a, a pre svega Lujze Hej lično, njegov rad biva prepoznat i veoma visoko ocenjen te postaje  jedan od samo dvanaest trenera u celom svetu koji dobijaju licencu za obučavanje budućih trenera ovog programa.


Kao nosilac licence za ovaj region, u okviru svog koncepta PUT PROMENE izveo je već nekoliko generaciju trenera ovog moćnog i svetski priznatog programa. Stalni je gostujući trener i predavač na HYL obukama koje se održavaju u Turskoj.


Siniša Ubović je autor mnogih knjiga a svaka je veoma brzo postala bestseler. Do sada je napisao “Put promene…i neće biti kraja čudesima” ” Afirmacije za put promene”, “100% JA”, “Dnevnik promene”, “Meditacija za početnike” kao i jedan od najinspirativnijih motivišućih romana “Moja baba zen budista”. Svoj rad je u više navrata predstavljao u gotovo svim zemljama regiona kao i u Engleskoj, Turskoj i Americi.


Imao je priliku da sarađuje i da lično uči od najvećih i najpriznatijih svetskih stručnjaka našeg vremena, kao što su Lujza Hej, dr Vejn Dajer, Šeril Ričardson, Brendon Burčard, dr Patriša Krejn, Rid Trejsi, Mabel Katz i mnogi drugi.


Siniša Ubović: Osvestiti sebe i svoj put jedan je od najvažnijih zadataka svakoga od nas.

Siniša Ubović će nam na jedan jednostavan, zabavan i pre svega praktičan način pružiti mogućnost da shvatimo u kojoj se od tri životne faze trenutno nalazimo kako bismo kroz razumevanje došli do odgovora koji će nas voditi ka novim nivoima uspeha. Motivisati sebe, biti istrajan, ostvariti svoju svrhu- sve je to moguće postići ako pronađemo dobar i važan razlog da idemo upravo tim putem.

  Život nas neprestano zove da mu krenemo u susret. Možda je baš ovo vaš trenutak, trenutak u kom ćete odgovoriti na taj poziv.

Kakav život živiš? - Ostvarite vrhunske rezultate!