govornik

speaker

Margarita Milenković

Reiki Grand Master

REIKI Izobilja - kako postati magnet za novac ?

Reiki Grand Master-učitelj I, II, III i IV stepena tradicionalnog Usui Reikija (Usui Shiki Ryoho), Magistar N.E. Master SV.I. i Učitelj preko 100 stilova i energetskih metoda.


Rođena u Rusiji, dipl. filolog i stručnjak za međukulturnu komunikaciju, Reikijem se bavi od 1998. godine.


Margarita Milenković, osnivač i predsednik udruženja – Usui Tibetanski Karuna Reiki Master-učitelj od 2000. godine, registrovan u „Internacionalnom Američkom Reiki Centru“, Mičigen (SAD). Kundalini i Luna Reiki Master-učitelj od 2012. godine, registrovan u Reiki Univerzitetu, Moskva (Rusija).


Autorka je priručnika za sve Reiki stepene i stilove, priručnika za Reiki terapeute, knjige „Reiki – put ka sebi”, „Zlatni ključevi sreće – Pet Reiki Principa”, „Energija novca – Reiki izobilja” i „Anđeoski Reiki – I ti si Anđeo”. Autorka je programa „Reiki meditacija” i „Eko Rei”. Koautorka je programa „Reiki joga”, kao i dva edukativna Reiki programa akreditovana od strane Zdravstvenog saveta Srbije. Organizator je dobrotvornog edukativnog programa „Reiki Srbije – deci Srbije”. Jedan je od organizatora „Aktiva Lekara” formiranog pri udruženju „Reiki Srbije” za stručno usavršavanje i integrisanje Reikija s metodama savremene medicine i naučnim istraživanjima. Reikiju je obučila preko 300 zdravstvena radnika, kao i skoro 4000 ljudi drugih profesija i zanimanja. Od 07. marta 2011. godine, zvanično je registrovani član Međunarodne Asocijacije Reiki Profesionalaca.


Na ovoj radionici saznajte šta predstavlja vaš novac, kako s njim treba da postupate i kako da postanete magnet za novac. Naučite šta tačno treba da uradite kako bi vas novac zavoleo i dolazio u vaš život nezavisno od okolnosti. Gosti će tokom radionice, pored zabavne i edukativne teoretske nastave, imati priliku da praktično nauče sve o primeni popularne i efikasne tehnike Novac za 68 sekundi. Ponesite list papira (A4 formata), na kojem ste prethodno napisali vaše mesečne prihode, ali duplirane.

Neka vas novac zavoli! Tehnika - Novac za 68 sekundi.